Vitrinskåp | Snygg design | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt

Vitrinskåp

Köp vitrinskåp online! Det finns hur många förvaringsmöbler som helst för att hålla ordning på sina saker, men få möbler klarar av uppgiften med en sådan elegans som ett vitrinskåp. Oavsett om du bara vill ha ett snyggt sätt att förvara dina vardagliga småsaker och böcker på eller om du vill visa upp dina absolut finaste vinglas så är detta den perfekta möbeln för dig. Hos Olsson & Gerthel hittar du både fristående varianter såväl som väggvitrinskåp som enkelt kan hängas upp. Vi strävar alltid efter att erbjuda de vackraste modellerna från våra varumärken, och skulle vi råkat missa just det skåp som du är på jakt efter kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig!

Letar du efter ett svart eller vitt vitrinskåp? Då har du kommit helt rätt. Vårt sortiment innehåller både enfärgade modeller i neutrala toner samt en bred palett av färgsprakande nyanser. Självklart finns det också en rad olika träslag att välja mellan om du är ute efter ett mer naturligt utseende. Här väljer du bland exempelvis ek, valnöt och ask. De många olika varianterna gör det enkelt att hitta sin favorit, samtidigt som det även blir väldigt lätt att placera den i sitt hem oberoende av nuvarande inredning. Missa inte välkända klassiker som Snö av Jonas Bohlin och Thomas Sandell som går att få i en rad olika färger.

Kända varumärken och designers. Som återförsäljare till bland annat Asplund, String, Ferm LIVING och Källemo kan vi på Olsson & Gerthel erbjuda våra kunder flera storslagna skönheter. Dessa varumärkens sortiment har utformats av skickliga formgivare som Jonas Bohlin, Mats Theselius och Nisse Strinning som gjort sig kända, inte bara för sin känsla för form, utan även sin djupa förståelse för människors vardagliga behov. Våra produkter är därför lika estetiskt tilltalande som de är funktionella. Genom att årligen besöka mässor runt om i Sverige och övriga Europa håller vi dessutom vårt utbud uppdaterat med det absolut senaste och snyggaste möblerna som designvärlden har att erbjuda!

  • Privat
  • Företag
Meny