Spoon Golvlampa från Watt & Veke | Olsson & Gerthel

Spoon Golvlampa

Välj utförande

  • 4 141 kr
    5 177 kr
    4 872 kr
    6 090 kr

Egenskaper

Basdiametern är 84 centimeter.
Ljuskälla 
1 x E14 (Ingår ej)
Material 
Pulverlackerat stål, mässing
Färg 
Mattsvart
Höjd  167 cm
Djup  88 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 3-5 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 3-5 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml.
4 141 kr
5 177 kr
4 872 kr exkl. moms
6 090 kr

Produktbeskrivning

Leverantör  Watt & Veke

Golvlampan Spoon av Hanna Wessman för Watt & Veke kommer med ett trebent stativ för en god stabilitet och är utrustad med en vridbar lampskärm. Detta gör att den snyggt kan placeras intill soffgruppen, läshörnan eller på hemmakontoret där den erbjuder en anpassningsbar belysning. Vill man ha en lite mjukare, mysigare belysning kan man vrida skärmen in mot väggen. Lika lätt är det att vrida skärmen för ett skarpt direktljus.

Watt & Veke erbjuder inte bara Spoon som golvlampa, utan även som pendel och bordslampa. Dessa är precis som golvlampan tillverkade i svartlackerat stål med detaljer i mässing. Du finner de andra medlemmarna i serien Spoon nedan. För att gör det enkelt att tända och släcka lampan har man också valt att placera strömbrytaren på en dosa på kabeln. Insidan av lampskärmen är vit för en bättre ljusspridning.

  • Privat
  • Företag
Meny