Spoon Golvlampa från Watt & Veke | Olsson & Gerthel

Spoon Golvlampa

Välj utförande

  • 4 872 kr
    6 090 kr

Egenskaper

Basdiametern är 84 centimeter.
Ljuskälla 
1 x E14 (Ingår ej)
Material 
Pulverlackerat stål, mässing
Färg 
Mattsvart
Höjd  167 cm
Djup  88 cm

Leveransinfo

Beställningsvara
(ca. 3-5 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 3-5 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
4 872 kr exkl. moms
6 090 kr

Produktbeskrivning

Leverantör  Watt & Veke

Golvlampan Spoon av Hanna Wessman för Watt & Veke kommer med ett trebent stativ för en god stabilitet och är utrustad med en vridbar lampskärm. Detta gör att den snyggt kan placeras intill soffgruppen, läshörnan eller på hemmakontoret där den erbjuder en anpassningsbar belysning. Vill man ha en lite mjukare, mysigare belysning kan man vrida skärmen in mot väggen. Lika lätt är det att vrida skärmen för ett skarpt direktljus.

Watt & Veke erbjuder inte bara Spoon som golvlampa, utan även som pendel och bordslampa. Dessa är precis som golvlampan tillverkade i svartlackerat stål med detaljer i mässing. Du finner de andra medlemmarna i serien Spoon nedan. För att gör det enkelt att tända och släcka lampan har man också valt att placera strömbrytaren på en dosa på kabeln. Insidan av lampskärmen är vit för en bättre ljusspridning.

  • Privat
  • Företag
Meny