Bord | Designbord från välkända märken | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt

Bench 153

4 072 kr
5 090 kr
Artek
Finns i flera utföranden.
Nya utföranden
Bra val
Bra val

Deneb Bord

10 680 kr
13 350 kr
Stua
Finns i flera utföranden.

dk3_3 Table

41 376 kr
51 720 kr
dk3
Finns i flera utföranden.
Kampanj
Bra val
Bra val

Inter Café

7 992 kr
9 990 kr
DUX
Finns i flera utföranden.

Neu Barbord

3 000 kr
3 750 kr
HAY
Finns i flera utföranden.

Obon Table

5 616 kr
7 020 kr
Moooi
Finns i flera utföranden.
Bra val
Bra val
Bra val

Solo

6 944 kr
8 680 kr
Stolab
Finns i flera utföranden.

Ten Table

40 824 kr
51 030 kr
dk3
Finns i flera utföranden.

Tree Table

53 240 kr
66 550 kr
dk3
Finns i flera utföranden.

Zero Bord

8 728 kr
10 910 kr
Stua
Finns i flera utföranden.

Bord

Dags för ett nytt bord? Vare sig det till fest eller vardags så älskar vi människor att samla familj och vänner. Vardagsrummet, matsalen och köket blir ofta den centrala punkten i alla sociala sammanhang. Det är också de rum där man gärna sitter runt bord. Eftersom man spenderar så mycket kvalitetstid där vill man ju självklart också att gemenskapen ska utspela sig i en behaglig miljö med en hemtrevlig atmosfär. Därför har vi på Olsson & Gerthel samlat några av de absolut snyggaste designborden på marknaden som ger ditt hem en exklusiv karaktär som väcker uppmärksamhet bland gäster. Hittar du inte just den produkt som du vill ha så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst!

Allt från runda soffbord till avlånga matbord. Oavsett vilket rum du planerar att inreda härnäst så hittar du mängder av olika varianter online i vår webbutik. Om hemmakontoret ska få ett lyft kommer garanterat ett av våra små eller stora skrivbord att lösa din problem. Om du köpt en ny soffa så vill du kanske också komplettera med ett nytt litet soffbord som inte tar bort fokus från soffgruppen. Har familjen fått tillökning, eller om du planerar en flytt, så är det ju också ett ypperligt tillfälle att beställa hem ett av våra snygga köksbord. Som tur är så erbjuder Olsson & Gerthel ett komplett utbud av designbord av hög kvalité för alla möjliga behov som kan uppstå i vardagen.

Välj rätt material för din inredning! Vårt mål är alltid att våra kunders förväntningar ska överträffas utan att deras befintliga heminredning ska behöva rubbas. Samtidigt som vi vill visa upp ett selektivt utbud av häpnadsväckande vacker design, vill vi så klart också ge våra kunder en stor valfrihet. Därför finns flera av våra produkter i alla möjliga typer av material. Är det ett exklusivt marmorbord som står högst på önskelistan så kan du ofta välja mellan bland annat vit Carrara, svart Marquina och flera andra. Våra träbord i exempelvis bok, valnöt och ask finns dessutom med alla möjliga ytbehandlingar. Du kan till exempel ofta köpa ett ekbord med oljad, såpad, lackad eller betsad finish.

Alla de största varumärkena och formgivarna. Olsson & Gerthel åker varje år på mässor, både i Sverige och internationellt, för att kunna hålla vårt sortiment väl uppdaterat med allt det senaste för din heminredning. Som återförsäljare till HAY, Fritz Hansen, OX Denmarq, Gubi, Asplund, Fogia och många, många fler kan vi erbjuda designbord formgivna av branschens skickligaste designers. Våra produkter har håller därför hög kvalité både i material och i visuell form, framtagna för att hålla under väldigt lång tid. Utbudet innefattar även höj- och sänkbara och hopfällbara bord med mängder av praktiska funktioner och finesser. När du beställer hos oss på nätet eller i vår butik i Malmö får du dessutom fri frakt över 1000 kronor!

Dansk designvecka – kampanj på utvald dansk design

Slutar om

  • Privat
  • Företag
Meny