Barbord | Design och funktion i ett | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt

Barbord

Köp barbord online på Olsson & Gerthel! Oavsett om det råder brist eller överflöd av plats i din planlösning så är detta ett snyggt komplement i inredningen. Bor du trångt eller utan barn kanske du inte behöver äta middag vid ett enormt matbord, och kan istället spara på utrymmet. Vi har ett ständigt växande sortiment och eftersom vi alltid strävar efter att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar för deras hem kan du alltid kontakta oss om du känner att just det bord du letar efter inte finns här. Hör bara av dig till vår kundtjänst så ser vi till du kan lägga din beställning från din favoritdesigner så snart som möjligt!

Komplettera gärna med snygga barstolar. Hos oss hittar du inte bara barbord, utan även en stor mängd olika barstolar som blir lätta att matcha ihop. Precis som med våra designbord kommer dessa i mängder av olika utföranden och material. Skapa gärna en lekfull kontrast med klädsel i avvikande färg, eller välj ett tyg eller läder som harmonierar med nuvarande färgschema i din inredning. Du väljer fritt från stora, välkända varumärken som bland annat HAY, Magis och Tom Dixon. Dessa leverantörer är välkända världen runt för sin design som ofta bjuder på stor mångsidighet och inte sällan präglade av en innovativ funktionalitet.

Vilken ytbehandling passar dig bäst? Om du vill ha ett vitt barbord med stolar i ek kanske serien Copenhague från HAY är något för dig. Där väljer du nämligen mellan mattlackad, klarlackad, såpad och svartbetsad finish som förändras dess uttryck totalt. Man kan även kombinera med en bordsskiva i kontrasterande material som vit laminat eller linoleum i svart, grå, off-white och grön. På Olsson & Gerthel möjligheterna alltid många, och vi gör det lika enkelt som roligt att inreda sitt hem. Bläddra igenom vårt vackra sortiment och beställ hem din favorit tryggt och smidigt på nätet med fri frakt över 5000 kronor idag! 

  • Privat
  • Företag
Meny