Besök vår butik | Olsson & Gerthel

Besök vår butik

Vår butik ligger vid Lilla Torg i centrala Malmö, mitt i korsningen vid Tegelgårdsgatan och Engelbrektsgatan hittar ni entrén till våra lokaler. I butiken ställer vi ut möbler från 100-tals leverantörer och vi ändrar om varje månad för att få tillfälle att visa upp så mycket som möjligt från våra totalt nästan 300 leverantörer.

Parkeringsmöjligheterna längs Engelbrektsgatan är begränsade så vi rekommenderar att ni använder er av parkeringsplatsen i korsningen Grynbodgatan/Ostindiefararegatan, alternativt P-huset Väster på Grynbodgatan eller P-huset Åhléns på Hjulhamnsgatan.

Ska ni hämta större varor hos oss så har vi vår varuutlämning på Tegelgårdsgatan 6. Det finns bara en väg in och det är via Slottsgatan-Grynbodgatan- första vänster in på Ostindiefararegatan- första höger och ni är inne på Tegelgårdsgatan.

Hjärtligt välkomna!

Öppettider

måndag - fredag:
11:00-18:00
lördag:
11:00-16:00
söndag:
Stängd

Kontaktuppgifter

Adress 
Olsson & Gerthel
Engelbrektsgatan 9
21133 Malmö
Vägbeskrivning
Telefonnummer  040-685 95 01

Utställningsexemplar med nedsatt pris

Vi har utförsäljning av blandade utställningsexemplar som vi säljer till nedsatt pris. Eftersom möblerna är oemballerade kan vi bara leverera inom Malmö med omnejd. Självklart går det bra att hämta själv i den aktuella butiken. Reavaror säljes i befintligt skick utan öppet köp eller bytesrätt.

Bokhylla 'Endless' från Massproductions

8 580kr
14 300kr

Nu säljer vi vårt utställnings exemplar av bokhyllan 'Endless' från svenska Massproductions.

Vi säljer fem st sektioner till ett paketpris.

H: 177 B: 141 D: 39 cm

Obs! Varan säljes och hämtas i befintligt skick.

Medarbetare

Mattias Andersson

VD

Mattias är VD på företaget sedan november 2016. Mattias är en processtyrd ekonom som tidigare hamnat fel (bil och logistik branschen) men som nu har hittat rätt. Med stor passion för inredning och arkitektur drömmer han om ett hus i betong på en naturtomt med utsikt över en sjö mitt i Skåne. Snart går hans dröm i uppfyllelse då byggstarten är inom ett år. Arkitekt blir så klart Wingårdhs arkitektkontor i Malmö. 

Simon Vendin

Säljare / Lagerhantering

Simon har jobbat hos oss sedan 2001 och är både butiksmedarbetare och lageransvarig i butiken på Engelbreksgatan. Han tar emot varor från vårt huvudlager, möblerar om i utställningen och hjälper kunder i butiken samtidigt som han monterar möblerna i utställningen och hänger upp våra lampor. Simon är uppvuxen på Davidshall, mitt i centrala Malmö, men bor sedan 2010 i Skanör med sin dotter. Simon målar gärna och ofta tavlor eller gör något annat kreativt då han har en fin känsla för färg och form.

Jeanette Heinonen

Orderansvarig

Jeanette började som butiksmedarbetare redan 1998 är idag vår orderansvarig och sitter på vårt kontor i Malmö. Hon ser till att våra kunders beställningar kommer iväg till leverantören och att varorna sen levereras till oss. För att fortfarande träffa kunder och ha en bra produktkännedom har hon inte helt släppt taget som butiksmedarbetare utan jobbar helg lite titt som tätt. Hon bor i ett hus i Lund tillsammans med sin familj bestående av man, son, två bonusbarn och en katt.

Sofi Nilsson

Webborderansvarig

En snabb, engagerad sprinter som man märker av även om man inte hinner se henne.
Tar sitt jobb på största allvar och tvekar inte undanröja alla hinder som kommer i hennes väg. Plikten före allt.
Har under året gjort ett fantastiskt arbete med webblagret samtidigt som hon har expierat fler webbordrar än någonsin.

Tobias Eriksson

Säljare

Som bekant till familjen Olsson/Gerthel ställde Tobias upp under julrushen 2013 då vår webbutik växte så det knakade. Hans servicekänsla visade sig vara utöver det vanliga och vi kunde inte låta honom lämna oss när julstressen väl lagt sig, utan erbjöd honom en heltidstjänst. Idag arbetar Tobbe (som vi kallar honom) som säljare i vår butik och ni träffar honom här varje vardag. Tobias bor tillsammans med sin fru och hund i en lägenhet som ligger endast två minuter från jobbet.

Håkan Olsson

Delägare / Arkitekt

Grundaren och en av delägarna hos Olsson & Gerthel och arbetar som arkitekt på firman. Det är Håkan man skall ta kontakt med om man vill ha hjälp med att rita sitt hus, rita om entrén, inredningshjälp hemma eller på kontoret. För mer info ber vi er titta in under fliken Butik - tjänster och arkitektur. Håkan har tre utflugna barn och bor på Gamla Väster i Malmö. Semester tillbringar han på Österlen. 

Nina Gerthel

Delägare

Har varit med från början då hon är dotter i familjeföretaget. Uppvuxen med arkitektur, konst och design. Anställd har hon varit sedan -98  och är delägare sedan augusti 2013. Hon älskar jobbet och brinner för företagets alla delar. Från att ha varit butikschef och VD är hon nu Purchase manager, Visual Merchandiser samt Interior designer. Bor tillsammans med sin man Martin, dotter Thea och son Albin i ett hus med en underbar fruktträdgård. Hemmet finns med i diverse inredningsmagasin bla Femina, Sköna hem, Metrobostad och på Trendensers blogg. Somrarna tillbringar hon på Kullaberg.

Magdalena Arvidsson

Inredare/Inköpsansvarig

Magdalena Arvidsson, eller Maggie som vi kallar henne, började arbeta extra hos oss 2013. I samband med att hon flyttade till Malmö från Göteborg för att studera trädgårdsdesign sökte hon till oss och just i det andetaget behövde vi förstärkning i vår Malmöbutik. Engagerad, passionerad krigare och numera inredare. Hon har verkligen visat att hon klarar av att ta ett initiativ från idé till färdig inredningstjänst.
Enormt imponerande och vi ser verkligen fram emot det som komma skall nu när resan egentligen precis har börjat.

Johan Ekenberg

Säljare Extrapersonal

Johan har varit en del av vårt team som jobbar helger och semestertider sedan 2011. Han är en man med många strängar på lyran och har bl.a. läst till möbelsnickare och pluggat inom AVK (Arkitektur, visualisering och kommunikation). Siktet är nu ställt på att bli gymnasielärare nom Idrott och Engelska. Han är både händig och finurlig när det kommer till att hitta lösningar för våra kunder, vilket verkligen uppskattas. Johan bor i en lekfull och färgglatt inredd lägenhet i Malmö tillsammans med sin flickvän. 

Viktor Jönsson

Säljare Extrapersonal

Sedan våren 2016 har Viktor jobbat extra på helger och i semestertider. Han är född och uppvuxen i Malmö och numera en inbiten möllanbo - sedan ett drygt år tillbaka bor han i en egen lägenhet intill Folkets Park. Senast utexaminerad AVK (Kort för Arkitektur, visualisering och kommunikation). Tidigare utbildningar består av ett år av interaktionsdesign i Stockholm följt av ett år av civilingenjör arkitektur i Luleå.

  • Privat
  • Företag
Meny