Köp Undici, Freccia Print av Enzo Mari | Olsson & Gerthel

Undici, Freccia Print av Enzo Mari

Välj utförande

  • 1 952 kr
    2 440 kr

Egenskaper

Pris är exkl. ram. Vi ombesörjer ej inramning av prints.
Färg 
Vit, svart
Bredd  68 cm
Höjd  68 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 4-6 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 4-6 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml.
1 952 kr exkl. moms
2 440 kr

Produktbeskrivning

Designer  Enzo Mari
Leverantör  Danese Milano

Undici Freccia är ett print av den berömde italienska desigern Enzo Mari för Danese Milano. Tillhör en hela serie av prints med symboler av en slags visuell semantik. Detta vackra print ser vi första ögonkastet inte särskilt märkvärdigt ut, men väl placerat i ett hem får den genast mening och den bevisar Enzo Maris stora talang för att med hjälp av minimala uttryck lyckas väcka människors tankar.

Enzo Mari hör till skaran av några av de absolut största formgivarna i Italien och otaliga mängder av hans verk säljs än idag i Danese Milanos sortiment. Just Undici Freccia ritades redan 1972, och att det under så lång tid varit en populär produkt är betyg nog för hans talang.

  • Privat
  • Företag
Meny