TV-bänk & mediamöbler | Köp smidigt online | Olsson & Gerthel
Trä
Övrigt

TV-bänk & mediamöbler

Köp TV-bänk och mediamöbler online! När man köper en ny snygg TV vill man självklart gärna byta ut sina gamla möbler för att skapa en fräsch helhet i vardagsrummet eller sovrummet. Du hittar därför mängder av vackra alternativ hos oss på Olsson & Gerthel som inte bara ger dig gott om utrymme för förvaring, utan även en estetiskt behaglig känsla i inredningen. Vi har även flera modeller som är utrustade med smidiga kabelrännor så att du slipper de där fula sladdarna som så ofta annars hamnar i fokus. Om du bor trångt och ändå vill visa upp din TV, varför inte investera i en vägghängd TV-bänk? Eller föredrar du kanske ett läckert skåp med lucka för ett minimalistiskt utseende i rummet?

Stora varumärken och designers! Som återförsäljare till bland annat HAY, Asplund och A2 kan vi på Olsson & Gerthel erbjuda dig TV-bänkar & mediamöbler av hög kvalité. Dessa möbler är formgivna av kända designers som bland annat Broberg & Ridderstråle, Claesson Koivisto Rune, Anya Sebton och Eva Lilja Löwenhielm. På så sätt får vårt sortiment en både praktisk och snygg mångfald. Genom att vi dessutom besöker flera mässor varje år kan vi ge dig som kund hos oss det absolut senaste, vackraste som inredningsvärlden har att erbjuda. Välj och vraka bland vårt härliga utbud och låt dig inspireras. Vilken blir din stora favorit?

Välj rätt material och färg. Val av material är viktigt för de flesta när man handlar möbler, inte minst när den kommer att synas så ofta som när den har en TV ovanpå. Därför hittar du flera av våra mediamöbler i material som ek, valnöt och andra träslag med vackra detaljer i läder, marmor och metall. Oavsett om du är ute efter en smal vit TV-bänk eller en låg svart mediamöbel så finner du det i vårt sortiment. Saknas just den modell eller det utförande som du är på jakt efter är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så ser vi omedelbart till att du kan beställa hem den direkt i vår webbutik. Vårt mål är alltid att din inredning ska vara skräddarsydd för din stil och dina behov!

  • Privat
  • Företag
Meny