Kundtjänst | Olsson & Gerthel

Jag har ångrat mitt köp, hur returnerar jag?

För att returnera en vara som inte passade som du tänkt så fyller du i vårt formulär för retur av vara. Tänk på att om du lagt en order på en vara som tillverkats efter din beställning så har du en begränsad rätt att ångra ditt köp. Om varan däremot var en lagervara så har du 14 dagar på dig att i lugn och ro undersöka din vara och bestämma dig för om du vill behålla den.

Välj själv om du vill lämna in varan i vår fysiska butik på Engelbrektsgatan 9 i Malmö eller om du vill skicka tillbaka din vara till vår webbshop. Vill du skicka tillbaka paketet så kan du välja om du önskar en returfraktsedel eller om du själv vill välja transportör och transportsätt.

Avgiften för returfrakten står du som kund för och varierar beroende på kollits vikt, storlek samt postnummer. Önskar du en färdig returfraktsedel från oss dras avgiften för returfrakten av från den summa som återbetalas till dig. Kostnaden vet vi först när DHL gett oss kostnaden för returfrakten. När vi tagit emot returen hos oss och kontrollerat innehållet återbetalas mellanskillnaden till det kort du använde vid beställningstillfället. Om du valt att betala ditt köp via Klarna med faktura så uppdateras din faktura och skickas ut på nytt till dig via e-post.

Fri frakt

Vad kostar frakten när jag handlar hos er?

Leveranstid

När levereras min beställning?

Köpvillkor

Vad gäller när jag handlar i er webbshop?

Ångrat köp

Jag har ångrat mitt köp, hur returnerar jag?

Hämta i butik

Visste du att det går bra att hämta din beställning i vår butik?

Reklamation

Jag har mottagit en skadad vara, hur gör jag?

Betala med faktura

Kan jag betala mot faktura eller delbetala min beställning?

Nyhetsbrev

Hur anmäler jag mig till ert nyhetsbrev?

Behöver du hjälp? Kontakta oss!

040-611 70 00
  • Privat
  • Företag
Meny