Cast Pendant Shape 4 Pendel från Menu | Olsson & Gerthel

Cast Pendant Shape 4 Pendel

Välj utförande

 • Svart
  2 024 kr
  2 530 kr
 • Aluminium
  1 616 kr
  2 020 kr

Egenskaper

Ljuskälla 
2 x G9 LED-stift (Ingår ej)
Material 
Aluminium, borstad mässing
Färg 
Svart
Bredd  66 cm
Höjd  25 cm
Djup  12 cm

Leveransinfo

Beställningsvara
(ca. 3-8 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 3-8 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
2 024 kr exkl. moms
2 530 kr
 • Menu Cast Pendant Shape 4 Pendel i aluminium

Produktbeskrivning

Leverantör  Menu

I sitt första samarbete med Menu tog de kanadensiska formgivarna Tom Chung och Jordan Murphy fram lampserien Cast Pendant, bestående av en rad olika former. Här ser du den största varianten, Cast Pendant Shape 4, som bär ett industriellt formspråk och en tydlig inspiration från antikens Egyptien och de lod som användes av murare. Pendeln har ett asymmetriskt upphänge med två pendlar vars former återfinns i Shape 1 och Shape 2.

På Olsson & Gerthel erbjuder vi hela kollektionen i båda de tillgängliga varianterna. Lampskärmarna tillverkas i aluminium där du får välja mellan antingen ett rått eller svart utförande. Beroende på vilket utförande du valt kommer sedan de dekorativa detaljerna i bronserad eller borstad mässing. Även om Cast Pendant Shape 4 redan innehåller två lampor kan den snyggt kombineras med de mindre varianterna som du finner nedan.

 • Privat
 • Företag
Meny