Vi söker kundtjänst/säljare! | Olsson & Gerthel

Vi söker kundtjänst/säljare!

Vi på Olsson & Gerthel söker nu en serviceinriktad säljare och kundtjänstarbetare. Tjänsten består till största del av att besvara e-post och telefonsamtal i vår kundtjänst, där du har vår butikschef som stöd. På eftermiddagarna och en lördag i månaden kommer du även att arbeta som säljare i vår butik på Engelbrektsgatan.

På kundtjänst kommer dina arbetsuppgifter att bestå av allt från att hjälpa kunder med eventuella frågetecken som kan uppstå efter ett köp till att hantera reklamationer. Det innebär även uppgifter som att leta upp ett borttappat kvitto, boka in frakter eller guida en potentiell kund till rätt köp.

Under de timmar du arbetar i butiken hjälper du kunder med materialprover, information och kunskap för att leda dem till rätt val av möbel, lampa eller inredningsdetalj som stämmer överens med det de söker. Du kommer även hjälpa till att hitta inspiration för de kunder som behöver lite hjälp på traven.

Eftersom tjänsten innebär kontakt med kunder, både personligen och över telefon och e-mail, är det av största vikt att du har god datorvana samtidigt som du är ytterst serviceinriktad i ditt arbetssätt. För att du på ett effektivt sätt ska kunna hantera tjänstens båda delar är det också viktigt att du är stresstålig och har en bra förmåga att prioritera.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av detaljhandel
  • Serviceinriktad
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande

  • Tidigare erfarenheter av butiksmiljö, och då gärna inredning
  • Kunskaper i materiallära och design

För oss är personkemi och ambition viktigare än att du matchar alla våra på förhand utsatta tankar och ramar för rollen som kundtjänstmedarbetare/säljare.

Varaktighet / Arbetstid

100%
Tillträde: Snarast
Lön: Ö.K. enligt handelsavtal 
Arbetsplats: Vårt kontor på Engelbrektsgatan 15 och vår butik på Engelbrektsgatan 9, i Malmö.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb [at] olssongerthel.se (subject: Ans%C3%B6kan%3A%20Kundtj%C3%A4nst%2FS%C3%A4ljare) med ämnesraden "Ansökan: Kundtjänst/Säljare". Berätta om dig själv och bifoga ditt CV. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Ansökan ska vara tillhanda senast den 11 mars 2018.

Om företaget

Olsson & Gerthel är Malmös ledande företag för möbler, belysning och inredningsdetaljer inom premiumsegmentet. Företaget står för hög kvalitet och starka varumärken, utmärkt kundservice och kompetens, känsla för både tidlös form och dagens tendenser. Omsorg om form och kvalitet genomsyrar hela företaget, från från vår 600 kvadratmeter stora butik i centrala Malmö till vår prisade hemsida och webbshop som har samma breda utbud av produkter. I framtiden planerar Olsson & Gerthel att fortsätta sprida sin unika idé och samspel mellan form, funktion och känsla till andra platser.

Meny