Möbelvård | Ta hand om din designmöbel | Olsson & Gerthel

Möbelvård

Om du köpt en snygg designmöbel är det självklart att du vill att den ska hålla länge - med vår möbelvård blir det möjligt. Alla möbler blir förr eller senare utsatta för smuts och ibland är olyckan framme och någonting spills. Därför kan det vara bra att köpa möbelvårdsprodukter som läderrengöring eller textilrengöring för att hålla de rena och fräscha. Även en möbel med patina, som bara blir vackrare och vackrare ju mer den åldras och används, kan även den behöva ett uppiggande ansiktslyft. Om precis köpt din favoritsoffa eller kanske en ny fåtölj i ett exklusivt tyg eller läder och vill skydda din nya möbel i förebyggande syfte så rekommenderar vi vår textilimpregnering eller läderkräm.

Vi på Olsson & Gerthel bryr oss också om miljön, därför är alla våra produkter inom möbelvård helt fria från ämnen som silikon och alla sprayflaskor använder även kolsyra som drivmedel. För att göra det enkelt för våra kunder att vårda sina möbler, säljer vi enbart textilrengöring och textilimpregnering som är kompatibla med alla klädslar på möblerna i vårt sortiment. Läs alltid bruksanvisningen före användning för att undvika att skada din möbel.

Möbelvård sträcker sig även till oklädda möbler i alla möjliga material. Hos oss hittar du träsåpa, linoleumsåpa, stenolja och massvis med andra nödvändiga produkter som garanterat kommer att förlänga livet för dina bord, hyllor, soffor och stolar.

  • Privat
  • Företag
Meny